VCA (SCC)

FORMARE ȘI EXAMEN

Aplicați acum!

Calificarea obținută prin examen:

B-VCA (Basic Elements of Safety; SCC) acceptat în toate țările BENELUX

Pentru cine este recomandat?

Pentru oricine desfășoară activități pentru care se cere Certificatul VCA. Diploma emisă de către Vincotte este conformă cu criteriile VCA din țările Benelux și cu criteriile SCC.

De ce să participi la curs?

Cunoștințele însușite la cursul VCA vă ajută să înțelegeți mai bine regulamentul de protecția muncii conform cerințelor VCA. Cursul prezintă regulile internaționale de protecția muncii și cele valabile în țările Benelux. Tematica cursului este în conformitate cu suportul de curs trimis prin poșta electronică, dar prezența la curs vă ajută mult să asimilați mai bine cunoștințele, fiind abordate multe elemente practice. În cadrul cursului puteți adresa întrebări la care trainerii vă vor răspunde cu plăcere. Pe baza experiențelor prezența la examen crește considerabil rata de promovare la examen. Pe baza statisticilor proprii cei care participă la curs eșuează mai rar și sunt  nevoiți mai rar să fie reexaminați. Cursul se desfășoară între orele 8:00 – 15:00.

Desfășurare examenului

Examenul începe de obicei la ora 15:00. Aveți la dispoziție o oră pentru rezolvarea testului. Examenul este cosiderat absolvit dacă aveți 65% răspunsuri corecte, adică 2600 de puncte.

Ce să aveți la Dvs.?

Carte de identitate sau pașaport sau permis de conducere și contravaloarea examenului.

Materialul de studiu:

Prețul include un material e-learning în format PDF, care va fi trimis într-un e-mail de confirmare al înscrierii. (în josul paginii, deasupra semnăturii electronice). ATENȚIE: întrebările din test nu sunt cele din carte, care au rolul de recapitularea cunoștințelor.

Informații utile

Sub linkul de mai jos puteți accesa baza oficială de date VCA unde puteți verifica veridicitatea și valabilitatea unei diplome VCA: https://csm-examen.be/

Puteți accesa Politicile de examinare făcând clic pe linkul Politici de examinare IWS Exam Center

Prețul:

Pentru informații referitoare la prețul cursului vă rugăm să contactați pe colegul nostru la una din contactele de mai jos.

Modalitate de plată:

Depunere de numerar sau transfer bancar în contul firmei cel târziu cu o zi înainte de curs.

Locație examen:

Centrul de Examinare VCA Str. Bazaltului nr. 7 500001 Brașov

Următorul examen:

DATORITĂ SCHIMBĂRILOR CAUZATE DE PANDEMIE CALENDARUL DE EXAMENE ESTE STABILIT ÎN FUNCȚIE DE ÎNSCRIERILE FĂCUTE. VĂ RUGĂM CONTACTAȚI FIRMA LA UNA DIN ADRESELE DE CONTACT DIN ROMÂNIA