Aplicație online

VOL-VCA: Este un certificat destinat personalului de conducere, supervizare. Examenul se poate susține în România exclusiv în limba engleză. Testul conține 70 de întrebări și candidații au la dispoziție 75 de minute pentru a rezolva testul. Punctajul maxim care se poate obține este de 7000 de puncte. Candidatul este declarat admis dacă a dat răspuns corect la 65% din întrebările din test, adică a obținut minim 4550 de puncte.

B-VCA: Este numit și VCA basic. Este un certificat destinat personalului operativ (muncitori), care nu ocupă funcții de conducere în organizație. Examenul se poate susține în România în limba română, maghiară, engleză și italiană însă pregătirile se desfășoară exclusiv în limba română. Cei care doresc să susțină un examen în celelate limbi înșirate, se vor pregăti individual din suportul de curs pus la dispoziție (mai puțin suportul de curs italian). Testul conține 40 de întrebări și candidații au la dispoziție 60 de minute pentru a rezolva testul. Punctajul maxim care se poate obține este de 4000 de puncte. Candidatul este declarat admis dacă a dat răspuns corect la 65% din întrebările din test, adică a obținut minim 2600 de puncte.

Stimate Candidat!

Formularul de mai jos nu este o confirmare automată a înregistrării cererii. În vederea definitivării înregistrării la examen un coleg IWS vă va contacta pe e-mail sau telefon.

  DETALII DE FORMARE ȘI EXAMEN:

  Locul:

  Brasov

  Vă rugăm să selectați o dată!


  DETALII DE APLICARE:

  Numele și prenumele:
  Data nașterii:

  Nr. de telefon mobil:
  Studii:

  DATE DE FACTURARE: (dacă este cazul)

  Denumire:

  Adresă: